OOT VRIENDENKORTING

Alle blogs & recepten

ALGEMEEN, BLOGS

Oot Vriendenkorting

Een fles bubbels, je doos bonbons van de Bingo-avond bij je oma en een goed ontbijt, goede dingen zijn er om te delen. Lees hieronder meer over de allereerste Oot Vriendenkorting. Gun je vrienden een gratis zak Oot, en verdien er zelf ook eentje.  

 

 

Zo werkt het 

 • Ik ben al klant bij Oot en heb Vriendenkorting uitgedeeld 
  Je hebt een mail van Oot ontvangen met een persoonlijke Vriendenkorting-link. Stuur deze link naar een vriend of vriendin, dan krijgt die gelijk bij de eerste bestelling met een lidmaatschap een zak Oot gratis (t.w.v. € 5,50). Van jou. Je mag je code aan zoveel vrienden sturen als je zelf wilt.  
   
  Als jouw vriend/vriendin een bestelling met een lidmaatschap heeft geplaatst, krijg jij ook een zak Oot gratis (t.w.v. € 5,50) bij je volgende levering. Je hoeft dan zelf niks te doen, de korting wordt automatisch verrekend.  
   
  Er wordt maximaal 1 x Vriendenkorting per levering verwerkt. Heb je meer vrienden enthousiast gekregen? Dan worden die kortingen in de leveringen daarna verwerkt. Let op: het kan tot 48 uur duren voor de Vriendenkorting in je volgende levering is verwerkt.  
   
  De Vriendenkorting van Oot is alleen geldig bij een lidmaatschapsbestelling met een minimale bestelwaarde van € 7,50 en niet geldig op het Starterspakket. 
   
 • Ik heb een link van een vriend gekregen 
  In dat geval, van harte welkom bij Oot!  
  Door op die link te klikken kun je gebruikmaken van de Vriendenkorting. Bij een lidmaatschapsbestelling van onze granola of bircher muesli krijg je een zak Oot gratis (t.w.v. 5,50) en geef je gelijk je vriend ook een zak cadeau! 
   
  Enthousiast geworden over Oot en bevalt het lidmaatschap? Ook jij krijgt straks een mail met een persoonlijke Vriendenkorting-link om uit te delen en kunt zo sparen voor gratis zakken Oot! 
   
  De korting is alleen geldig op een bestelling met een lidmaatschap en een minimale bestelwaarde van € 7,50. Het Starterspakket valt hier helaas niet onder.  
   
  Meer over Oot en het lidmaatschap 
   
  Bij een Oot-lidmaatschap kies je welke, hoeveel en hoe vaak je granola of bircher muesli wil ontvangen, dan valt het vanzelf op de mat. Handig, hoef je je nooit meer zorgen te maken of je een gezond ontbijt in huis hebt. Bovendien krijg je altijd 12% korting op je bestellingen.  
   
  Het lidmaatschap is gemaakt om het je gemakkelijk te maken. Ze zijn super flexibel: je kunt Oot altijd pauzeren of annuleren. We sturen je ook elke levering, een paar dagen voordat we gaan bakken, een reminder dat je je smaken kunt aanpassen of je je verzenddatum wilt aanpassen. Lees hier alles over ons lidmaatschap.  

 

Wat is Oot? 
 

Oot is gemaakt om lekker én goed voor je te zijn. We maken 100% natuurlijke en glutenvrije granola en bircher muesli vol noten, pitten en zaden, haver en heerlijk geurende specerijen met veel smaak. Eersteklas biologische inhoud, met veel eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. Oot bevat geen toegevoegde suiker, alleen wat de ingrediënten van nature al in zich hebben. 

 

Onze granola wordt elke dag vers gebakken op stalen platen in een heteluchtoven. Onze Brabantse bakker schept het af en toe om zodat het aan alle kanten bruin wordt, net zoals je thuis ook zou doen. Op die ambachtelijke manier wordt onze granola lekker en knapperig zonder dat we veel suiker hoeven te gebruiken.  

 

Als je ’s morgens de juiste dingen eet, zit je de hele ochtend vol gelijkmatige energie en laser-scherpe focus. Eiwitten dus, trage koolhydraten, vezels, vitamines, mineralen en zo goed als geen suiker. Maak een goede gewoonte van een goed ontbijt en je krijgt meer dingen voor elkaar dan je ooit voor mogelijk hield. 
 

Lees hier meer over Oot, over suikerbommen in de supermarkt en over onze oprichter. 

 
De kleine lettertjes 

De Vriendenkorting van Oot is alleen geldig bij een lidmaatschapsbestelling met een minimale bestelwaarde van € 7,50 en niet geldig op het Starterspakket.  

 

Staat je vraag niet beschreven in deze blog? Dan kun je een berichtje sturen naar hallo@oot.nl 

 

Bestel nu
Oot Vriendenkorting
Vorige Volgende