Levertijd

Levertijd van je Oot

Als je in Nederland of België op werkdagen je brievenbuspakket (t/m 4 zakken) vóór 17:00 bestelt, verpakken en versturen we jouw verse Oot nog diezelfde werkdag.
Als je op werkdagen vóór 22:00 uur pakketpost bestelt (vanaf 5 zakken of een bewaarpot/yoghurtbeker), verpakken en versturen we jouw verse Oot ook nog diezelfde werkdag.
Bestel je daarna, dan verpakken en versturen we jouw Oot de eerstvolgende werkdag. Als je na 7 dagen jouw Oot nog steeds niet hebt ontvangen, stuur ons dan alsjeblieft een berichtje (hallo@oot.nl).

Verzendmethodes
Je Oot wordt verpakt in een grote platte doos die door de brievenbus past. Als jouw brievenbus kleiner is dan 26,5 cm in de lengte en 3,2 cm in de breedte, dan is de kans groot dat de doos niet door de brievenbus past. In dat geval biedt de postbode hem aan bij je buren. Als dat niet lukt, wordt hij afgegeven bij een PostNL afhaalpunt in je buurt.
Bestel je meer dan 4 zakken of bestel je ook een bewaarpot of yoghurtbeker, dan wordt je bestelling als pakketpost verstuurd.

Bestel nu