Zoete omelet met Crunchy Nuts
Voor de uitgebreide zaterdagochtend: het lijkt misschien op een normale pannenkoek, maar het is een omelet van eieren, gemaakt door Oot Ambassadeur Laura. En zo maak je ’m:
Ingrediënten:
- 2 eieren
- 50 ml eiwit
- 3 eetlepel amandelmelk
- 2 eetlepel ahornsiroop (of andere natuurlijke siroop)
- 1/2 theelepel kaneel
- Griekse yoghurt (of andere yoghurt)
- Handje Crunchy Nuts granola
Voor de chia jam:
- 2 eetlepel diepvriesframbozen
- 1 eetlepel chiazaad
- 1 theelepel ahornsiroop (of andere natuurlijke siroop)
Bereidingswijze:
- Meng de eieren, eiwit, amandelmelk, ahornsiroop en kaneel met een garde tot een luchtig mengsel.
- Bak dit mengsel in een koekenpan tot een omelet.
- De chia jam maak je door 2 eetlepels ontdooide frambozen te mengen met 1 eetlepel chiazaad en 1 theelepel ahornsiroop.
- Wanneer het omelet klaar is laat je ’m even afkoelen voordat je hem vult.
- Vul dan de omelet met Griekse yoghurt en chia jam. Maak het af met granola.
Geniet van deze verrassende omelet!
Nog geen granola in huis? Hier kun je je Oot Granola bestellen.