Perzik-boekweit smoothiebowl
Met dit recept maak je super makkelijk een lekker dikke, fruitige ontbijtbowl. Helemaal vegan en vult onwijs goed. En zo maak je ’em:
Ingrediënten
- 50 gram boekweitkorrels
- 25 gram walnoten
- 25 gram cashewnoten
- 100 gram perzik (diepvries)
- 50 ml amandelmelk
- 1 tl sinaasappelschil
- Mespuntje vanille-extract (of vanille-aroma)
- Snufje kaneel
- Snufje kardemom
- Snufje zout
Bereiding
- Doe de boekweitkorrels en de noten in twee aparte schaaltjes, zet onder water, dek af en laat een nachtje staan.
- Giet de volgende dag de boekweitkorrels en noten af.
- Doe de boekweitkorrels en de noten met de rest van de ingrediënten in de blender. Mix tot een egaal en romig geheel ontstaat.
- Maak de bowl af met Crunchy Nuts granola, vers fruit en wat geraspte sinaasappelschil.
Geniet ervan!
Nog geen granola in huis?
Bestel nu