Griekse yoghurt panna cotta
Ons eerste recept met met de Keto Granola is een feit! Een lekkere panna cotta met verse frambozen. En zo maak je em:
Voor 2 personen
Ingrediënten:
- 2 blaadjes gelatine
- 125 ml slagroom
- 175 gram Griekse roer yoghurt
- 1/2 tl vanille essence
- 20 gram natuurlijke siroop (bijv. ahornsiroop, agavesiroop) of een alternatieve zoetstof (bijv. xylitol)
Als topping:
- 2 eetlepels Oot Keto Granola
- Handje frambozen
Bereidingswijze
- Week de gelatine blaadjes in koud water.
- Breng in een steelpan de slagroom, vanille essence en natuurlijke siroop aan de kook.
- Haal de slagroom als deze kookt van het vuur en los de geweekte gelatine daarin op.
- Roer de Griekse yoghurt los en giet daar het slagroommengsel bij. Roer meteen door tot alles goed gemengd is.
- Giet het mengsel in twee glaasjes.
- Laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
- Maak af met wat verse frambozen en de Oot Keto Granola.
Geniet van je ontbijtje!
Nog geen granola in huis?
Bestel nu