FROZEN YOGHURT MET VERS FRUIT

Alle blogs & recepten

ALGEMEEN, RECEPTEN

Frozen yoghurt met vers fruit

Door iets meer energie te stoppen in de presentatie zet je al snel iets extra moois op tafel. Upgrade je ontbijtje door bijvoorbeeld wat bevroren frambozen door de yoghurt te mixen voor een mooie roze kleur. En versier ’em met kleurrijk fruit en eventueel zelfs met eetbare bloemen. Dan ziet een redelijk simpel ontbijt er ineens super romantisch uit. Zoals bij dit recept zeker het geval is:

 

Ingrediënten (voor 1 persoon):

  • 125 gram diepvries frambozen
  • 1/2 banaan
  • 150 gram magere yoghurt
  • 3 verse aardbeien
  • handjevol Cacao Boekweit granola
  • 5 bevroren frambozen (als topping)
  • Optioneel: eetbare bloemen zoals viooltjes, primula’s of wilde rozen (normale rozen zijn helaas niet geschikt omdat die vaak bespoten zijn)

 

Bereidingswijze

  1. Doe de yoghurt samen met de banaan en de bevroren frambozen in een blender. Mix dit tot een smeuïg ijsmengsel
  2. Halveer de aardbeien.
  3. Doe het ijsmengsel in een kom en maak het ontbijtje af met de aardbeien, frambozen, de Cacao Boekweit en eventueel de eetbare bloemen.

 

Tip: vind je het iets te fris voor zo’n koud ontbijtje? Laat de bevroren frambozen dan ontdooien. Dit ontbijtje is ontdooid net zo lekker als bevroren ;)

 

Geniet ervan!

Nog geen granola in huis?

Bestel nu
Frozen yoghurt met vers fruit
Vorige Volgende