Crunchy granola cookie dough cups
Krijg jij ook geen genoeg van eigenlijk alles met cookie dough? Wij in ieder geval niet! Deze keer is de cookie dough verwerkt in een crunchy ontbijtcup. En zo maak je hem:
Ingrediënten:
Voor 4 stuks
Voor de granola laag
- 4 medjoul dadels
- 100 gram Oot Cacao Boekweit granola
- Snufje zout
Voor de cookie dough laag
- 50 gram amandelmeel
- 20 gram kokosmeel
- 30 gram ahorn siroop
- 1 grote eetlepel pindakaas
- Zeezout
- 1 eetlepel kokosolie
- 30 gram choco chips
Bereidingswijze
- Doe de dadels in de keukenmachine en mix alvast kort door elkaar.
- Doe de granola en een snufje zout erbij en mix door het dadelmengsel heen. Verdeel over vier siliconen cupcake vormpjes.
Voor de cookie dough laag:
- Roer alles op de choco chips na goed door elkaar met een lepel.
- Doe de choco chips er door en kneed er met je handen doorheen.
- Verdeel dit over de bodem van de vier cups. Laat een nachtje in de koelkast opstijven en bewaar ook afgesloten in de koelkast.
Geniet van je ontbijtje!
Nog geen granola in huis? Hier kun je je Oot Granola bestellen.