Avocado mousse met kiwi & Cacao Boekweit
Ingrediënten (voor 2 personen)
- 300 gram Griekse yoghurt (of kokosyoghurt voor plantaardig)
- 1 avocado
- Sap van 1 limoen
- 2 eetlepel ahornsiroop
- 2 kiwi’s
- 40 gram Cacao Boekweit granola
Benodigdheden
- Keukenmachine
- 3 mini tartelettes vormpjes met losse bodem (10 cm)
- Bakpapier
Bereiding
- Doe de yoghurt, avocado, limoensap en ahornsiroop in de beker van een staafmixer en pureer dit met een staafmixer tot een romige avocado mousse.
- Schil de kiwi’s en snijd in kleine blokjes.
- Verdeel de helft van de granola over de bodem van 2 glaasjes. Doe hier de helft van de avocado mousse overheen, verdeel daar de helft van de kiwi overheen, gevolgd door de andere helft van de avocado mousse, kiwi en granola.
Nog geen granola in huis?
Bestel nu