Overnight chia-oats

< Terug naar overzicht

Overnight chia-oats

Een overnight oats recept, maar dan met heel weinig koolhydraten! Je maakt hem de avond van tevoren al klaar. Zo heb je de volgende ochtend meteen een lekker ontbijtje. Zo maak je hem:

Ingrediënten (voor 2 kleine of 1 grote portie):

  • 1 eetlepel chiazaad
  • 2 eetlepels hennepzaad
  • 1 eetlepel kokosmeel
  • 3 eetlepels kokosrasp
  • 160 ml ongezoete amandelmelk
  • 60 ml kokosyoghurt
  • 1/2 theelepel vanille-extract
  • 30 gram Oot Keto Granola
  • Optioneel: 75 gram blauwe bessen, frambozen of bramen (voor als je wat fruit bij je ontbijt wil eten)

Bereidingswijze

  1. Meng de chiazaad, hennepzaad, kokosmeel en kokosrasp in een afsluitbaar bakje. Voeg de amandelmelk, kokosyoghurt en het vanille-extract toe en meng alles goed. Sluit daarna het bakje en zet dit een nachtje (of minstens 4 uur) in de koelkast.
  2. Roer de volgende ochtend het mengsel goed door. Voeg daarna eventueel wat extra yoghurt toe tot het de gewenste dikte heeft. Schep ten slotte de chia-oats in een (of twee) schaaltjes en top af met Oot Keto Granola (en eventueel wat vers fruit)!

Geniet ervan!

Nog geen granola in huis? Je kunt hier verse Oot bestellen.

< Terug naar overzicht