Panna cotta van Griekse yoghurt
Deze panna cotta van Griekse yoghurt is het allereerste recept met de Keto Granola dat we maakten! En zo maak je hem:
Ingrediënten (voor 2 personen):
- 2 blaadjes gelatine
- 125 ml slagroom
- 175 gram Griekse roeryoghurt (of plantaardige yoghurt)
- ½ theelepel vanille-essence (of vanille-extract)
- 1 ½ eetlepel natuurlijke siroop (bijv. ahornsiroop, agavesiroop) of een alternatieve zoetstof
- 2 eetlepels Oot Granola (Keto Granola)
- Een handje frambozen
Bereidingswijze
- Week de gelatineblaadjes in koud water.
- Breng in een steelpan de slagroom, vanille-essence en natuurlijke siroop (of zoetstof) aan de kook.
- Haal de slagroom van het vuur zodra deze kookt en los de geweekte gelatine daarin op.
- Roer de yoghurt los en giet daar het slagroommengsel bij. Roer meteen door tot
alles goed gemengd is. - Giet het mengsel in twee glazen en laat het minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
- Maak af met wat verse frambozen en de Oot Granola.
Geniet ervan!
Nog geen granola in huis?
Bestel nu