PANNA COTTA VAN GRIEKSE YOGHURT

Alle blogs & recepten

ALGEMEEN, RECEPTEN

Panna cotta van Griekse yoghurt

Deze panna cotta van Griekse yoghurt is het allereerste recept met de Keto Granola dat we maakten! En zo maak je hem:

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 2 blaadjes gelatine
  • 125 ml slagroom
  • 175 gram Griekse roeryoghurt (of plantaardige yoghurt)
  • ½ theelepel vanille-essence (of vanille-extract)
  • 1 ½ eetlepel natuurlijke siroop (bijv. ahornsiroop, agavesiroop) of een alternatieve zoetstof
  • 2 eetlepels Oot Granola (Keto Granola)
  • Een handje frambozen

Bereidingswijze

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water.
  2. Breng in een steelpan de slagroom, vanille-essence en natuurlijke siroop (of zoetstof) aan de kook.
  3. Haal de slagroom van het vuur zodra deze kookt en los de geweekte gelatine daarin op.
  4. Roer de yoghurt los en giet daar het slagroommengsel bij. Roer meteen door tot
    alles goed gemengd is.
  5. Giet het mengsel in twee glazen en laat het minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  6. Maak af met wat verse frambozen en de Oot Granola.

Geniet ervan!

 

Nog geen granola in huis?

Bestel nu
Panna cotta van Griekse yoghurt
Vorige Volgende