Homemade fudge met Keto Granola
De Keto Granola combineert onwijs goed met Griekse yoghurt. Benieuwd naar nog meer manieren om van de Keto Granola te genieten? In deze homemade fudge komt de kruidige smaak van de Keto Granola op een heel verassende manier tot zijn recht. En zo maak je het recept:
Ingrediënten (voor 16 stukjes):
- 350 gram pure (vegan) chocolade
- 80 ml kokosmelk uit blik
- 65 gram amandelpasta
- 5 eetlepels ahornsiroop
- Snuf zout
- 1 theelepel vanille extract
- 70 gram Keto Granola
Bereidingswijze:
- Hak de chocolade grof en bekleed een bakblikje van 18×18 centimeter met bakpapier.
- Doe de chocolade samen met de kokosmelk, amandelpasta en ahornsiroop in een pannetje. Verwarm dit op laag vuur en blijf doorroeren met een garde.
- Als de chocolade helemaal gesmolten is en alles goed gemengd is zet je het vuur uit en roer je het zout en vanille extract er doorheen.
- Giet de fudge in het bakblik. Strooi de Keto Granola er overheen en zet voor zeker 3 à 4 uur in de koelkast. Snijd de fudge erna in 12 stukjes, bewaar in een afgesloten bakje in de koelkast en haal het een kwartier voor je het wilt eten uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
Tip: Deze fudge laat zich heel goed invriezen. Maak dus vooral extra, om altijd een lekkere snack achter de hand te hebben 😉
Geniet ervan!
Nog geen granola in huis? Je kunt hier verse Oot bestellen.
Bestel nu