CRUNCHY CHEESECAKE-BALLETJES

Alle blogs & recepten

ALGEMEEN, RECEPTEN

Crunchy cheesecake-balletjes

Zin in iets anders voor bij de borrel? Deze crunchy cheesecake-balletjes hebben precies de juiste balans tussen zoet en hartig.

Ingrediënten:

  • 200 gram Oot Granola (bijv. Cacao boekweit)
  • 100 gram roomkaas (bijv. Monchou)
  • Geraspte kokos

Wil je de balletjes toch iets zoeter hebben, voeg dan wat natuurlijke siroop toe (zoals agavesiroop).

Bereiding

  1. Maal de granola fijn in de keukenmachine.
  2. Roer de roomkaas, granola en eventueel wat natuurlijke siroop goed door elkaar.
  3. Draai er met de hand mooie balletjes van.
  4. Laat ze in de koelkast 1-2 uur hard worden en rol ze dan door de kokosrasp. Bewaar ze in de koelkast.

 

Geniet ervan!

Nog geen granola in huis?

Bestel nu
Crunchy cheesecake-balletjes
Vorige Volgende