Levertijd

Levertijd

Op werkdagen vóór 18:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Als je op werkdagen vóór 18:00 uur bestelt, verpakken & versturen we jouw verse Oot nog diezelfde werkdag. In principe heb je hem dan de volgende dag in huis. Alleen op maandagen heeft PostNL op dit moment landelijk moeite om de bestellingen tijdig te verwerken, soms kan het dan een dag langer duren voor je je pakketje ontvangt. Bestel je na 18:00 uur, dan verpakken & versturen we jouw Oot de eerstvolgende werkdag.

Mocht je je pakketje na een paar werkdagen nog niet hebben ontvangen, stuur ons graag een berichtje ([email protected]).

Bezorgd in de brievenbus
Je Oot wordt verpakt in een grote platte doos die door de brievenbus past. Als jouw brievenbus kleiner is dan 26,5 cm in de lengte en 3,2 cm in de breedte, dan is de kans groot dat de doos niet door de brievenbus past. In dat geval biedt de postbode hem aan bij je buren. Als dat niet lukt, wordt hij afgegeven bij een PostNL afhaalpunt in je buurt. Bestel je meer dan 4 zakken of bestel je ook een bewaarpot of yoghurtbeker, dan wordt je bestelling als pakketpost verstuurd.