Origineel relatiegeschenk of cadeau voor medewerkers thuis

Origineel cadeau voor medewerkers die thuiswerken

Verras je medewerkers, zakenrelaties of collega’s met een origineel en gezond cadeau. Een mooi geschenk voor de start van het nieuwe jaar, na een periode van hard en/of thuiswerken. Of gewoon omdat je ze waardeert. En met Oot als cadeau geef je ze een gezonde boost om het nieuwe jaar meteen met een kickstart te beginnen!

De Oot-cadeaudoos

De Oot-cadeaudoos is een luxe doos gevuld met een glazen bewaarpot en twee of meer zakken vers gebakken granola van Oot (minstens 3 maanden houdbaar). De doos heeft een luxe uitstraling en is een echt cadeau om te krijgen. Wil je een cadeautje geven dat in de brievenbus past? We hebben ook een proefpakket met 4 portiezakjes om cadeau te doen (onder € 10 incl. verzending) of een brievenbusdoos met 2 grote zakken Oot (onder € 15 incl. verzending).

Verstuurd per post

Je kunt ons de adressen aanleveren, zodat wij de granola versturen naar je team. Het is al mogelijk dit voor je team te bestellen vanaf 50 stuks oplopend tot duizenden stuks. We kunnen er ook een leuke eigen flyer of brief bij doen. Deze kunnen wij voor je opmaken, of je kunt ons een drukbestand aanleveren. Wij zorgen dan dat hij bij elke doos wordt bijgestoken.

Blije medewerkers

Frank Van Tunen van Administratiekantoor Van Tunen en Partners: “Ik heb een Oot cadeaudoos besteld voor mijn medewerkers als gezond steuntje in de rug, vooral in deze coronatijd. Wat een top cadeau! Zeer goed ontvangen door de medewerkers. Allemaal blij verrast!”

Mocht jij (of een collega) interesse hebben om Oot als cadeau aan medewerkers te geven, stuur ons dan een mailtje ([email protected])!

Email ons