Origineel relatiegeschenk of cadeau voor medewerkers thuis

Origineel cadeau voor medewerkers die thuiswerken

Verras je medewerkers, zakenrelaties of collega’s met een origineel cadeau. Een mooi relatiegeschenk voor in de zomer, na een periode van hard en/of thuiswerken. Of gewoon omdat je ze waardeert. Er zijn verschillende opties, waarbij de Oot cadeaudoos de meest luxe is.

De Oot-cadeaudoos

De Oot-cadeaudoos is luxe doos gevuld met een bewaarpot en twee of meer zakken vers gebakken granola van Oot (minstens 3 maanden houdbaar).  De doos heeft een luxe uitstraling en is een echt cadeau om te krijgen. Wil je een cadeautje geven dat in de brievenbus past? We hebben ook een proefpakket met 4 leuke kleine zakjes om cadeau te doen (onder € 10 incl. verzending) of een brievenbusdoos met 2 grote zakken Oot (onder € 15 incl. verzending).

Verstuurd per post

Je kunt ons de adressen aanleveren, zodat wij hem versturen naar je team. Het is al mogelijk dit voor je team te bestellen vanaf 10 stuks oplopend tot duizenden stuks. We kunnen er ook een leuke eigen flyer of brief bij doen. Deze kunnen wij voor je opmaken, of je kunt ons een drukbestand aanleveren. Wij zorgen dan dat hij bij elke doos wordt bijgestoken.

Werkkostenregeling

Via de werkkostenregeling kun je vergoedingen geven aan je medewerkers zonder hierover loonheffingen te betalen. Deze regeling is per 1 januari 2020 verruimd. Je kunt nu als werkgever tot € 2.000 meer aan onbelaste vergoedingen geven aan je medewerkers.

Blije medewerkers

Frank Van Tunen van Administratiekantoor Van Tunen en Partners: “Ik heb een Oot cadeaudoos besteld voor mijn medewerkers als gezond steuntje in de rug, vooral in deze coronatijd. Wat een top cadeau! Zeer goed ontvangen door de medewerkers. Allemaal blij verrast!”

Email ons