Zomerse spinazie salade met quinoa, kers en paleo granola
Ingrediënten (voor 1 persoon)
- 50 gram (drie kleuren) quinoa
- +/- 10 kersen
- 1 lente-ui
- 2 handjes baby spinazie
- 50 gram blauwe bessen
- 2 plakjes zachte geitenkaas (36 gram)
- 2 el OOT paleo granola
Bereidingswijze
- Kook de quinoa gaar volgens de verpakking.
- Snijd de kersen ondertussen doormidden en verwijder de pit. Snijd de lente-ui in ringetjes.
- Giet de quinoa af, spoel af met koud water en laat goed uitlekken.
- Verdeel de spinazie in een kom of diep bord, doe de afgekoelde quinoa er overheen.
- Voeg het fruit en de lente ui toe.
- Verkruimel de geitenkaas er overheen en maak af met de granola.
Tip: verdeel wat balsamico azijn over de salade als dressing.
Nog geen granola in huis? Je kunt hier verse Oot bestellen.
Bestel nu