Havermout met karamelappel, pindakaas en Paleo Mix
Een simpel maar toch heel veelzijdig ontbijtje! Met havermout, gekarameliseerde appel, pindakaas en de Paleo Mix. Zo maak je hem:
Ingrediënten (voor 1 persoon)
Voor de havermout:
- 40 gram havermout
- 150 ml amandelmelk
- ½ theelepel kaneel
- 1 theelepel ahornsiroop (of andere natuurlijke siroop)
- Snufje zout
Voor de gekarameliseerde appels:
- 1 appel (in partjes gesneden)
- 2 theelepels kokosbloesemsuiker
- ½ theelepel kaneel
- 1 eetlepel kokosolie
Toppings:
- 1 eetlepel pindakaas (of andere notenpasta)
- Oot Granola (bijv. Crunchy Nuts)
Bereidingswijze
- Meng in een steelpannetje alle ingrediënten voor de havermout en breng het aan de kook. Kook de havermout vervolgens 5 – 10 minuten, tot het de gewenste dikte heeft bereikt.
- Snij de appel in partjes. Verwarm dan de kokosolie in een pannetje en voeg de kokosbloesemsuiker, kaneel en appel toe. Bak de appel totdat hij gekarameliseerd is.
- Schep de havermout in een kom, en voeg daaraan de gekarameliseerde appel, wat pindakaas (of notenpasta) en verse Oot Granola toe!
Geniet ervan!
Nog geen granola in huis?
Bestel nu