Blog

Lemon Pie Smoothiebowl

Ingrediënten (voor 1 persoon) 1,5 banaan ingevroren in plakjes  100 gram ananas  50 ml kokosmelk  Sap van 1 citroen  1 el ahornsiroop  0,5 tl vanilla extract  Snufje kurkumapoeder  Topping 2 el Oot Paleo Mix Bereiding Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde en stevige smoothie.  Doe het mengsel in een schaaltje […]

Lezen

Blauwe Bes Avocado Smoothiebowl

Romig door de avocado, fris door de citroen en de blauwe blessen geven de bowl een mooie felle kleur.  Ingrediënten (voor 1 persoon) 150 gram diepvries blauwe bessen  Een halve avocado  150 gram plantaardige variatie op kwark  125 ml (ongezoete) amandelmelk  Sap van een halve citroen  1 eetlepel chiazaad  30 gram OOT granola naar keuze  […]

Lezen

Mini yoghurt-potjes met mango en passievrucht

Feest op de paastafel 🐣   Ingrediënten (voor 4 personen) 400 gram mango  4 passievruchten  400 gram (plantaardige) yoghurt naar keuze  60 gram OOT granola crunchy nut  8 lange vingers (optioneel)  Bereiding Snijd de mango in blokjes. Halveer de passievruchten. Verdeel de helft van de mango blokjes over de 4 potjes en schep het vruchtvlees van een halve […]

Lezen

Cheesecake ontbijt-glaasjes met Crunchy Nuts

Feest op de paastafel 🐣  Met deze Cheesecake-glaasjes geef je heel gemakkelijk een kleurrijke twist aan het paasontbijt. Wel zo gezellig!  Ingrediënten (voor 4 personen) 300 gram vanille kwark 200 gram roomkaas 1 eetlepel ahorn siroop Verse aardbeien Verse frambozen Muntblaadjes Crunchy Nuts Oot 4 glaasjes  Bereiding Meng in een kom de vanille kwark, roomkaas en ahorn siroop  Verdeel onderin de glaasje 1 el Crunchy Nuts Oot  Snijd de […]

Lezen

Banaan-pindakaas tartelettes

Kleine ontbijttaartjes met de structuur van bananenbrood, de smaak van pindakaas en een bite door de granola. Vul de taartjes voor het serveren met jouw favoriete yoghurt, vers fruit en wat extra granola!  Ingrediënten (voor 2 tartelettes) Tartelettes: 40 gr cacao boekweit granola  20 gr cashewnotenmeel/amandelmeel  1 rijpe banaan  1 el pindakaas Vulling Kokosyoghurt Vers […]

Lezen

Avocado mousse met kiwi & Cacao Boekweit

Ingrediënten (voor 2 personen) 300 gram Griekse yoghurt (of kokosyoghurt voor plantaardig)  1 avocado  Sap van 1 limoen  2 eetlepel ahornsiroop  2 kiwi’s  40 gram Cacao Boekweit granola  Benodigdheden  Keukenmachine 3 mini tartelettes vormpjes met losse bodem (10 cm) Bakpapier  Bereiding Doe de yoghurt, avocado, limoensap en ahornsiroop  in de beker van een staafmixer en […]

Lezen

Granola & chocolade ganache-taartjes

Ingrediënten (voor 3 taartjes) Voor de bodems  15 gram plantaardige boter (of kokosolie) 150 gram medjoul dadels (+/- 7 stuks) 100 gram OOT crunchy nut granola Snufje zout   Voor de vulling  100 ml kokosmelk uit blik 80 gram pure (vegan) chocolade 1 eetlepel maple syrup 0,5 tl vanille essence   Optioneel  Vers fruit om te decoreren […]

Lezen

Bieten-banaan chiapudding

Ingrediënten (voor 2 personen): 1 banaan 400 ml soja yoghurt 2 rode bieten 6 el chiazaadjes 1/2 tl vanille essence Snufje kaneel   Bereidingswijze Meng alle ingrediënten op het chiazaad na in een blender. Doe de inhoud in een afsluitbaar bakje. Roer het chiazaad er doorheen en zet een nachtje in de koelkast. \ Roer […]

Lezen

Spinaziesalade met appel en bietjes

Deze granolacups zijn super makkelijk te maken. En ze zijn zeker een paar dagen houdbaar, dus als je er een hoop maakt, kan je de rest van de week genieten van een bijzonder ontbijtje. En zo maak je ze:   Ingrediënten (voor 1 persoon): 50 gram spinazie  2 mini rode bieten in plakjes  1 bloedsinaasappel […]

Lezen

Kokosyoghurtparfait met kiwi en de Paleo Mix

Ingrediënten (voor 2 personen): 150 gram Griekse yoghurt  50 gram kokosmelk  1 el ahorn siroop  Kiwi  Blauwe bessen  Oot granola Paleo mix     Bereidingswijze Meng in een kom de Griekse yoghurt en de koksmelk.  Maak laagjes in een glaasje te beginnen met de Paleo mix, de kokosyoghurt en top het af met de kiwi en […]

Lezen