Blog

Granolakoekjes

Het recept is glutenvrij en veganistisch. Ingrediënten: – 200 gram Crunchy Nuts – 50 gram kokosmeel – 2 rijpe bananen – 1 grote eetlepel pindakaas – handje gedroogde cranberries Benodigdheden: – Oven Koekjes: 1. Verwarm de oven voor op 180 graden 2. Pureer de bananen en voeg hier de pindakaas aan toe 3. Voeg alle […]

Lezen

Granola Kerstpeertjes

Het recept is glutenvrij en veganistisch. Maakt genoeg voor 2 personen. Ingrediënten: – 5 stoofperen – 300 ml water – 4 eetlepels suiker (bruine basterd is het lekkerst) – 1 kaneelstokje – 1 citroenschil – 50 gr. Chia Spice Granola van Oot Benodigdheden: – Steelpannetje – Appelboor Peertjes: 1. Schil de peertjes en verwijder de […]

Lezen

Vegan Chocolademousse

Het recept is glutenvrij en veganistisch. Maakt genoeg voor 2 personen. Ingrediënten: – 1 avocado – 3 bananen – 1 el cacaopoeder, liefst rauw – 1/2 tl vanille extract – snufje zout – 200 ml vegan slagroom, opgeklopt – heerlijke oot granola, wij gebruikten de paleo mix. Benodigdheden: –      Keukenmachine –      2 glazen Chocomousse: 1. […]

Lezen

Granola Ontbijttaartjes

Het recept is: glutenvrij, zonder geraffineerde suikers en veganistisch. Maakt genoeg voor 2 personen. Ingrediënten: – 200 g Paleo Mix van Oot – 2 el kokosboter, gesmolten – 250 ml kokosyoghurt of yoghurt naar keuze – vers fruit om de taartjes af te maken Benodigdheden: – 4 losse muffin vormpjes (muffinvorm Taartjes: 1. Meng de […]

Lezen

Waarmee eet je Oot?

Klinkt hartstikke goed die granola, maar waar eet je het nou eigenlijk mee? Granola kun je een beetje vergelijken met muesli. Ontbijtgranen dus, op basis van haver, noten, zaden, en kruiden, die lekker knapperig worden gebakken in de heteluchtoven. De meest bekende manier om het te eten is door een bakje yoghurt, maar er zijn […]

Lezen