Peer-spinazie-smoothie met Keto Granola

< Terug naar overzicht

Peer-spinazie-smoothie met Keto Granola

Een frisse smoothie die licht aanvoelt, goed smaakt en toch lekker veel groente bevat? Het is mogelijk! Deze peer-spinazie-smoothie van Oot-ambassadeur Laura zijn de perfecte groentebom voor op hete zomerdagen. En zo maak je ze:

 

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 2 peren
  • Plakje verse gember
  • 2 medjoul dadels, ontpit
  • 2 handjes verse spinazie
  • 1 eetlepel amandelpasta
  • 50 gram avocado
  • 125 ml (plantaardige) yoghurt
  • 250 ml ongezoete amandelmelk (elke soort plantaardige melk is mogelijk)
  • 0,5 theelepel vanille extract
  • 4 eetlepels Keto Granola

Bereidingswijze:

  1. Schil de peren en snijd in blokjes, als je van een wat koudere smoothie houdt kun je de peer blokjes ook de avond van te voren in een diepvrieszakje in de vriezer leggen. Schil het plakje gember.
  2. Doe alle ingrediënten, op de granola na, in een blender en mix tot een romige smoothie.
  3. Verdeel de smoothie over 2 glazen en verdeel de granola over de smoothies voor een extra bite.

 

Geniet ervan!

Nog geen granola in huis? Je kunt hier verse Oot bestellen.

< Terug naar overzicht