Mokka-chiapudding met Koffie Keto Granola

< Terug naar overzicht

Mokka-chiapudding met Koffie Keto Granola

Dit recept is supermakkelijk van te voren klaar te maken. Zeker voor de koffieliefhebbers is dit een lekker uitgebreid en toch rustig begin van de dag. En zo maak je ‘m:

 

Ingrediënten (voor 2 personen)

Voor de chocoladelaag

  • 2 eetlepels chiazaad
  • 1,5 eetlepel cacaopoeder
  • 150 ml kokosmelk

Voor de koffielaag

  • 2 eetlepels chiazaad
  • 60 ml espresso
  • 60 ml kokosmelk

Voor de vanillelaag

  • 2 eetlepels chiazaad
  • 150 ml kokosmelk
  • 0,5 theelepel vanille extract

Topping

  • Cacao poeder
  • 4 eetlepels Koffie Keto Granola

 

Bereidingswijze

  1. Roer de ingrediënten voor de drie verschillende lagen in 3 afsluitbare bakjes door elkaar.
  2. Zet de chiapudding minimaal 2 uur in de koelkast of laat het een nachtje opstijven.
  3. Roer de chiapudding de volgende dag door en verdeel over 2 glaasjes de verschillende lagen. Strooi de cacaopoeder er overheen en maak af met de Koffie Keto Granola.

 

Nog geen granola in huis? Je kunt hier verse Oot bestellen.

< Terug naar overzicht