Zomerse spinazie salade met quinoa, kers en paleo granola

< Terug naar overzicht

Zomerse spinazie salade met quinoa, kers en paleo granola

Ingrediënten (voor 1 persoon)

  • 50 gram (drie kleuren) quinoa
  • +/- 10 kersen
  • 1 lente-ui
  • 2 handjes baby spinazie
  • 50 gram blauwe bessen
  • 2 plakjes zachte geitenkaas (36 gram)
  • 2 el OOT paleo granola

Bereidingswijze

  1. Kook de quinoa gaar volgens de verpakking.
  2. Snijd de kersen ondertussen doormidden en verwijder de pit. Snijd de lente-ui in ringetjes.
  3. Giet de quinoa af, spoel af met koud water en laat goed uitlekken.
  4. Verdeel de spinazie in een kom of diep bord, doe de afgekoelde quinoa er overheen.
  5. Voeg het fruit en de lente ui toe.
  6. Verkruimel de geitenkaas er overheen en maak af met de granola.

Tip: verdeel wat balsamico azijn over de salade als dressing.

 

Nog geen granola in huis? Je kunt hier verse Oot bestellen.

< Terug naar overzicht