Team Oot & de ontbijtchallenge

< Terug naar overzicht

Team Oot & de ontbijtchallenge

Hoe ontbijt team Oot eigenlijk? We hebben een rondvraag gedaan, en een aantal collega’s hebben zich uitgesloofd 😉

Max (Data Analist):
”Als ik vroeg weg moet ben ik redelijk snel met ontbijten. Nu er thuis wordt gewerkt kan ik meer de tijd nemen voor het ontbijt. Vanwege het thuiswerken ben ik ook de Oot ontbijtchallenge aangegaan. Nu ik me niet meer hoef te haasten om de bus te halen in de ochtend, kan ik meer genieten van mijn ontbijt. Ook merk ik dat ik meer energie heb in de ochtend. Mijn ontbijt is redelijk eenvoudig. Ik neem iedere ochtend kwark met Oot en een beetje fruit er doorheen. Mijn favoriete smaken zijn crunchy nuts en pumpkin spice, hier wissel ik dan mee af. Qua fruit is het maar net wat er in huis is. Meestal doe ik er druiven of stukjes kiwi bij. Met een lekker glaasje melk erbij is mijn ontbijt helemaal compleet.”

Ontbijtjes van team Oot;

 

Tanisha (Office Manager & Customer Service):
”Ik ben eigenlijk nooit echt een ontbijt persoon geweest. In de ochtend is het voor mij eigenlijk altijd wel te vroeg om te eten dus stel ik het uit tot een uur of 10:00 – 11:00 als ik al begonnen ben met werken. Ook in het weekend worden mijn ontbijtmomentjes vaak brunchmomentjes omdat vroeg eten voor mij simpelweg niet werkt. Ik houd er enorm van koken en lekker eten, dus zodra ik ready ben om te eten vind ik het ook leuk om er een feestje van te maken.

Doordeweeks is het meestal gewoon iets simpels zoals een bakje Griekse yoghurt met wat granola en eventueel wat fruit als ik dat heb liggen. Ik neem het dan in een meeneem bakje mee naar werk en eet ik het gewoon even tussendoor. In het weekend pak ik vaak wat groter uit. Dan vind ik het bijvoorbeeld leuk om pannenkoekjes te maken van bijvoorbeeld haver of banaan of juist heel iets anders. Ik ben eigenlijk meer een persoon die enorm kan genieten van lunch en diner. Maar zelfs dan komt de granola goed van pas”

 

 

Lisette (Creative Designer):
‘’Normaal gesproken ben ik niet heel consistent met ontbijt, zeker omdat we vanuit huis werken. Nu ik in de maand Januari (samen met Team Oot) de challenge ben aangegaan merk ik dat goed ontbijten echt wel meer met mij doet dan ik had verwacht. Het is namelijk ook een vaste factor in je dag. Als ik met mijzelf afspreek dat ik elke dag op hetzelfde tijdstip een kwartier rustig ontbijt, dan wordt het voor de dagen erna ook een stuk makkelijker. Verder ben ik zelf fan van een redelijk simpel ontbijt, namelijk: magere kwark, kiwi, (Oot) granola en een beetje lijnzaad. Het ligt er aan wat ik in huis heb qua fruit, daar kun je natuurlijk heel makkelijk in variëren. En niet te vergeten, een grote kop thee. Ook erg belangrijk’’.

Wil jij ook elke dag starten met verse Oot? Als je op werkdagen vóór 19:00 uur bestelt, dan heb je het morgen binnen!

< Terug naar overzicht