Oot-ontbijtchallenge | Doe jij mee?

< Terug naar overzicht

Oot-ontbijtchallenge | Doe jij mee?

Na al dat lekkere eten in de feestmaand kan het soms extra moeilijk zijn om weer gezond te gaan eten. En daar hebben we iets voor bedacht: de Oot-ontbijtchallenge! De hele maand januari elke dag starten met gezond ontbijt, dat is het doel. Zodat jij al je nieuwe voornemens aan kunt. Zo komen we de eerste maand (en de rest van het jaar) gezond door. 

Waarom de Oot-ontbijtchallenge?
Een goed ontbijt kan bij veel verschillende dingen helpen. Met name als gezond ontbijten een gewoonte voor je wordt. Door de hele maand januari de ontbijtchallenge aan te gaan (die lekker simpel en concreet is) is de kans groot dat je nieuwe gezonde gewoontes ontwikkelt. Een gezond ontbijt wordt in onderzoeken gelinkt aan veel gezondheidsvoordelen. Onder andere het hebben van meer energie, een lager lichaamsgewicht, minder vaatziektes en zo nog een hele rij.

Wat je kunt verwachten
Je wordt onderdeel van onze ‘Oot-ontbijtchallenge Community’. Je doet het dus niet alleen maar samen met anderen. Daarnaast ondersteunen we jou door twee keer per week advies en tips te delen. Denk bijvoorbeeld aan gemakkelijke en gezonde recepten, tips van diëtistes voor een gezond ontbijt, en ervaringen van andere deelnemers.

Meedoen? Leuk! Je kunt je hier inschrijven. Het kost niets, alleen je enthousiasme en natuurlijk je ontbijt.

Je kunt de challenge doen met als basis jouw favoriete smaken Oot, heb je ze al in huis? Als je op werkdagen vóór 19:00 uur besteld, heb je morgen verse Oot in huis.

< Terug naar overzicht