Nieuwe teamleden van Oot

< Terug naar overzicht

Nieuwe teamleden van Oot

Onlangs begonnen er bij ons drie nieuwe teamleden: Jordy, Tanisha en Frank! In deze blogpost lees je wat zij doen bij Oot.

 

Jordy (Operations)

Jordy houdt al onze inkopen en voorraad bij, en zorgt ervoor dat alle pakketjes op tijd de deur uit gaan. Dat brengt wel eens uitdagingen met zich mee, maar juist die uitdaging vind hij het leukste aan zijn functie. Misschien herken je Jordy wel, hij is namelijk terug van weggeweest en liep vorig jaar al stage bij Oot. Zijn favoriete ontbijt met Oot? De Crunchy Nuts met Griekse yoghurt (en daarnaast een lekker kopje koffie).

 

Tanisha (Klantcontact & Office Management)

Tanisha zorgt er voor dat al jullie vragen beantwoord worden, en dat alles soepel verloopt op ons kantoor (denk aan altijd genoeg Oot aanwezig ?). Wat ze leuk vindt aan werken bij Oot is de betrokkenheid van iedereen: het gevoel dat je het echt met z’n allen doet. Hierdoor is ze extra gemotiveerd om ervoor te zorgen dat jullie allemaal (weer) tevreden zijn aan het einde van de dag. Haar favoriete Oot-ontbijt? Griekse yoghurt met partjes mandarijn en de Pumpkin Spice granola.

 

Frank (Head of Growth)

Frank zorgt er dagelijks voor dat zoveel mogelijk mensen Oot leren kennen. Dat doet-ie voornamelijk door Oot te laten zien op Facebook en Instagram. Hij vindt het leuk om in een klein team te werken, en samen te groeien, met als doel zoveel mogelijk klanten blij te maken met verse granola. Hoe hij het liefst zijn Oot combineert? De Chia Spice met plantaardige yoghurt (bijv. kokosyoghurt), blauwe bessen en banaan.

 

P.s. Nog geen granola in huis? Je kunt hier verse Oot bestellen.

 

< Terug naar overzicht