Overnight chocolade-sinaasappel chiapudding

< Terug naar overzicht

Overnight chocolade-sinaasappel chiapudding

Hou jij ook zo van de combinatie van chocolade en sinaasappel? Wij wel! En met dit recept maak je met die combinatie ook nog eens een verantwoord en voedzaam ontbijtje. En zo maak je ’em:

 

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 2 mandarijnen
  • 400 ml amandelmelk of andere (plantaardige) melk
  • 1 dadel
  • Sap van een halve sinaasappel
  • 4 eetlepels (rauwe) cacao poeder
  • 1 theelepel vanille essence
  • 0,5 theelepel kaneelpoeder
  • 50 gram chiazaad
  • 1 eetlepel rasp van een sinaasappel
  • 2 eetlepels Cacao Boekweit granola

Bereidingswijze:

  1. Doe de amandelmelk, dadel, sinaasappelsap, cacao, vanille en kaneel samen in een blender en mix tot een egaal geheel. Schenk in een bakje of kommetje.
  2. Roer het chiazaad en de sinaasappel rasp er doorheen en zet dit een nachtje afgedekt in de koelkast.
  3. Roer dit de volgende ochtend door en verdeel de chiapudding over twee kommen.
  4. Verdeel de granola, en eventuele extra toppings, er overheen.

 

Geniet ervan!

Nog geen granola in huis? Je kunt hier verse Oot bestellen.

< Terug naar overzicht