12x voornemens van het team van Oot

< Terug naar overzicht

12x voornemens van het team van Oot

Januari, de start van een nieuw jaar. En voor veel mensen ook de start van nieuwe, gezonde voornemens.
Mocht je nog wat inspiratie zoeken, we vertellen je graag wat wij doen om het beste uit dit nieuwe jaar te halen.

 

Ynze – Stagiair Operations (zorgt dat de pakjes zoveel mogelijk op tijd zijn en je vragen snel beantwoord worden)
Dat alle sportscholen dicht zijn helpt natuurlijk niet mee om meer te sporten dit jaar. Ik houd toch het meest van de work-outs die ik normaal in de sportschool doe. Daarom heb ik nu een partytent in mijn tuin omgetoverd tot mijn persoonlijke workout-ruimte!

 

Matthias – Growth Designer (zorgt ervoor dat de website goed werkt en dat iedereen de juiste berichten ontvangt)
Ik heb meer tijd om mijn misbaksels in de keuken tot iets lekkers te maken. Soms lukt dat, in ieder geval vaker dan voorheen! Als ik het vol houd ga ik serieus nadenken over een switch van “Growth Designer” naar “Granola Bakker”.

 

Jasmine – Productontwikkeling & Communicatie (ontwikkelt nieuwe producten en schrijft mails en blogs, zoals deze)
Vorig jaar stond ik vaak heel last-minute op, maar dit jaar gaat mijn wekker om stipt 07:30 uur. Dit geeft me in de ochtend meer tijd om leuke dingen te doen: rustig ontbijten, een boek lezen, en even een rondje lopen buiten. Hierdoor begin ik meer ontspannen aan mijn dag, wat helpt om er het beste uit te halen.

 

Max – Data-analist (zorgt ervoor dat we snappen wat jullie belangrijk vinden)
Dit jaar probeer ik iedere week iets nieuws. Bijvoorbeeld 1 week lang een buikspierkwartier, of 1 week lang vegetarisch eten. Omdat het telkens maar 1 weekje is, is het makkelijk voor me om het vol te houden. En hierdoor kan ik verschillende nieuwe dingen proberen. Hopelijk ontdek ik hierdoor iets wat goed bij me past en ik veel langer dan 1 week wil blijven doen!

 

Lara – Stagiair Communicatie & Design (zorgt ervoor dat flyers en socialmediaposts er mooi uitzien)
In 2020 heb ik een halve marathon gelopen, in 2021 wil ik dat weer doen. Ik heb nu meer tijd om te trainen, dus hopelijk kan een nieuw persoonlijk record neerzetten. Maar zolang ik weer de finish haal ben ik al heel trots op mezelf.

 

Koen – Stagiair Operations (zorgt er o.a. voor dat jullie weten waar jullie aan toe zijn qua levertijd, helaas ook met de PostNL vertraging nu)
Ik luisterde altijd al veel naar klassieke muziek, waar ik ontspannen van werd. Sinds kort leer ik zelf piano spelen, en ik merk nu al dat het zelf kunnen spelen naast ontspanning ook veel voldoening geeft. Eind 2021 hoop ik 5 nummers uit mijn hoofd te kunnen spelen.

 

Julia – Ecommerce Manager (zorgt ervoor dat onze website goed werkt)
Ik ontdekte een nieuwe app, Procreate, waar je makkelijk digitaal kunt leren illustreren. Dit geeft me naast plezier ook veel rust. Het fijnste eraan is dat ik er geen zeeën aan tijd voor nodig heb. Een kwartiertje is al genoeg, en voor mij de perfecte manier om even te ontspannen.

 

Mark – Stagiair Marketing & Design (zorgt ervoor dat je nu ook Oot als cadeau kunt bestellen)
Voor het nieuwe jaar heb ik vooral kleine, simpele doelen gesteld. Zo wil ik vaker met mijn hond Bo buiten wandelen in deze tijd. Ook al is het koud buiten, merk ik dat zo’n wandeling echt goed helpt om te ontspannen.

 

Christy – Klantcontact, Social Media & Administratie (doet knap veel verschillende dingen, te veel om uit te leggen)
Sinds afgelopen jaar ben ik weer gitaar aan het leren spelen. Het is met name in deze tijd een fijne hobby. Hoe het weer ook is, en ongeacht het tijdstip, mijn gitaar heeft er altijd zin in. Fun fact: wist je dat planten ook heel erg van muziek houden?

 

Ruben – Hoofd Operations (zorgt ervoor dat de kwaliteit van de granola goed is en dat verder alles soepel loopt)
Ik heb mezelf voorgenomen om meer te wielrennen en dit jaar weer een olympische triathlon te finishen. Wat mij motiveert is om telkens kleine, concrete doelen te stellen die je “makkelijk” kunt afstrepen als je ze bereikt hebt. Dat geeft me elke keer weer nieuwe motivatie om door te gaan.

 

Valentine – Oprichter (zorgt voor nieuwe producten en dat iedereen de juiste dingen doet)
Wandelen. Ik vond het altijd saai en langzaam. Maar tegenwoordig geniet ik er echt van, net als al die anderen die ik in de Amsterdamse parken tegenkom. Zeker als ik alléén wandel, word ik heel rustig van de vertraging die het brengt. Het is soms wel een uitdaging om niet continu mijn telefoon uit mijn zak te pakken om ideeën op te schrijven, maar juist even níet na te denken. Maar ik heb nog een heel jaar om dat te oefenen!

 

Yordi – Website & Design (kan aan onze technische mensen uitleggen hoe iets moet werken voor de klant)
Mijn favoriete bezigheid is radio maken en dit jaar wil ik dit naar een hoger niveau tillen. Sowieso hou ik onwijs veel van muziek. Het leukste vind ik om me 1 week lang helemaal in een artiest te verdiepen, zodat ik hun muziek beter begrijp en er nóg meer van kan genieten!

 

Heb jij ook voornemens voor dit nieuwe jaar??

P.s. Nog geen granola in huis? Je kunt hier verse Oot bestellen.

< Terug naar overzicht