Banaan-sinaasappel nicecream bowl

< Terug naar overzicht

Banaan-sinaasappel nicecream bowl

Met het warme weer zit je met deze nicecream bowl sowieso goed. Verkoelend en (ook al is ie vegan en lactosevrij) ook lekker romig. En als het wat minder warm is, is deze bowl trouwens ook nog heel lekker, dan serveer je em gewoon met een dekentje 😉 En zo maak je em:

 

Ingrediënten

Voor het ijs:

  • 200 gram banaan bevroren in plakjes
  • 100 gram perzik bevroren in partjes
  • 125 ml verse sinaasappelsap
  • 125 ml soja yoghurt vanille

Voor de topping:

  • 2 eetlepel Oot Cacao Boekweit
  • Optioneel: vers fruit zoals blauwe bessen of diepvriesfruit zoals mango

 

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten voor het ijs in een blender tot een egale smoothie.
  2. Doe dit in een plastic bakje en zet dit nog een half uur in de vriezer zodat het wat meer een ijs structuur krijgt. Roer na een kwartier even door en zet nog 15 minuten terug in de vriezer.
  3. Serveer het ijs in een schaaltje, doe de granola er overheen en eventueel nog wat vers fruit.

 

Geniet ervan!

 

Nog geen granola in huis? Hier kun je je Oot Granola bestellen.

< Terug naar overzicht