Panna cotta van Griekse yoghurt

< Terug naar overzicht

Panna cotta van Griekse yoghurt

Ons eerste recept met met de Keto Granola is een feit! Een lekkere panna cotta met verse frambozen. En zo maak je em:

 

Voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 2 blaadjes gelatine
  • 125 ml slagroom
  • 175 gram Griekse roeryoghurt
  • 1/2 tl vanille-essence
  • 20 gram natuurlijke siroop (bijv. ahornsiroop, agavesiroop) of een alternatieve zoetstof als je koolhydraatarm eet (bijv. stevia, voeg hoeveelheid toe naar smaak)

Als topping: 

  • 2 eetlepels Oot Keto Granola
  • Handje frambozen

 

Bereidingswijze

  1. Week de gelatine blaadjes in koud water.
  2. Breng in een steelpan de slagroom, vanille-essence en natuurlijke siroop (of alternatieve zoetstof) aan de kook.
  3. Haal de slagroom als deze kookt van het vuur en los de geweekte gelatine daarin op.
  4. Roer de Griekse yoghurt los en giet daar het slagroommengsel bij. Roer meteen door tot alles goed gemengd is.
  5. Giet het mengsel in twee glaasjes.
  6. Laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  7. Maak af met wat verse frambozen en de Oot Keto Granola.

 

Geniet ervan!

 

Nog geen granola in huis? Hier kun je je Oot Granola bestellen.

< Terug naar overzicht