Overnight coffee oats

< Terug naar overzicht

Overnight coffee oats

Ben jij een enorme fan van koffie? Dan is dit ontbijtje echt een aanrader.
Smaakt zoals jouw favoriete koffiedrankje, maar dan in de vorm van een ontbijt. Ziet er heerlijk uit, vind je niet?
Zo maak je deze overnight oats:

Voor 2 personen

Ingrediënten

Voor de overnight oats:

  • 80 gram havermout
  • 250 ml amandel-koffie-drink (of 1 kopje espresso met 200 ml amandelmelk)
  • 1 eetlepel chiazaad
  • 1 eetlepel ahornsiroop (of andere natuurlijke siroop)
  • 1/2 theelepel kaneel
  • Snufje zout

Voor de dadel karamel-zeezout saus:

  • 190 gram medjoul dadels
  • 250 ml kokosmelk
  • 1/4 theelepel zout
  • 1 theelepel vanille-essence (of vanille-aroma)

Voor de topping:

  • Oot Cacao Boekweit

Bereidingswijze

  1. Voor de overnight oats: meng alle ingrediënten (behalve de granola) in een schaalt en zet een nachtje afgedekt in de koelkast.
  2. Voor de saus: mix alle ingrediënten in een blender en zet dit mengsel ook in de koelkast.
  3. Combineer de overnight oats in de ochtend in een glas met de saus. Doe dit door telkens af te wisselen met een laag overnight oats en een laag saus. Top het af met wat Cacao Boekweit granola.

 

Geniet ervan!

 

Nog geen granola in huis? Hier kun je je Oot Granola bestellen.

< Terug naar overzicht