Griekse yoghurt panna cotta

< Terug naar overzicht

Griekse yoghurt panna cotta

Ons eerste recept met met de Keto Granola is een feit! Een lekkere panna cotta met verse frambozen. En zo maak je em:

 

Voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 2 blaadjes gelatine
  • 125 ml slagroom
  • 175 gram Griekse roer yoghurt
  • 20 gram xylitol (of gewone suiker/of andere suikervervanger)
  • 1/2 tl vanille essence
  • Handje frambozen
  • 2 eetlepels Oot Keto Granola

 

Bereidingswijze

  1. Week de gelatine blaadjes in koud water.
  2. Breng in een steelpan de slagroom en de vanille essence aan de kook.
  3. Haal de slagroom als deze kookt van het vuur en los de geweekte gelatine daarin op.
  4. Roer de Griekse yoghurt los en giet daar het slagroommengsel bij. Roer meteen door tot alles goed gemengd is.
  5. Giet het mengsel in twee glaasjes.
  6. Laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  7. Maak af met wat verse framboos en de Oot Keto Granola.

 

Geniet van je ontbijtje!

 

Nog geen granola in huis? Hier kun je je  Oot Granola bestellen.

< Terug naar overzicht