Crunchy granola cookie dough cups

< Terug naar overzicht

Crunchy granola cookie dough cups

Krijg jij ook geen genoeg van eigenlijk alles met cookie dough? Wij in ieder geval niet! Deze keer is de cookie dough verwerkt in een crunchy ontbijtcup. En zo maak je hem:

 

Ingrediënten:

Voor 4 stuks

Voor de granola laag

  • 4 Medjoul dadels
  • 100 gram Oot Cacao Boekweit granola
  • Snufje zout

Voor de cookie dough laag

  • 50 gram amandelmeel
  • 20 gram kokosmeel
  • 30 gram Maple Syrup
  • 1 grote el pindakaas
  • Zeezout
  • 1 el kokosolie
  • 30 gram choco chips

 

Bereidingswijze

  1. Doe de dadels in de keukenmachine en mix alvast kort door elkaar.
  2. Doe de granola en een snufje zout erbij en mix door het dadelmengsel heen. Verdeel over drie siliconen cupcake vormpjes.

Voor de cookie dough laag:

  1. Roer alles op de choco chips na goed door elkaar met een lepel.
  2. Doe de choco chips er door en kneed er met je handen doorheen.
  3. Verdeel dit over de bodem van de drie cups. Laat een nachtje in de koelkast opstijven en bewaar ook afgesloten in de koelkast.

 

Geniet van je ontbijtje!

 

Nog geen granola in huis? Hier kun je je  Oot Granola bestellen.

< Terug naar overzicht