Chia Pudding met een bloemkoolsmoothie

< Terug naar overzicht

Chia Pudding met een bloemkoolsmoothie

Een banaan-bloemkoolsmoothie als onderdeel van je ontbijt. Voor als je dag wel een kickstart kan gebruiken. Met Chia Pudding en Chia Spice granola voor een goede bite, naar recept van Laura. En zo maak je hem:

 

Voor 1 persoon

Ingrediënten Chia Pudding

  • 3 el chiazaadjes
  • 100 gram kokosyoghurt
  • 125 ml kokosdrink
  • 1 el maple syrup

 

Ingrediënten smoothie

  • 100 gram gekookte en afgekoelde bloemkool
  • 25 gram amandelpasta (of pindakaas)
  • 1 bevroren banaan
  • 1/2 tl kaneel
  • 100 ml amandelmelk

 

Bereidingswijze

  1. Voeg voor de Chia Pudding de chiazaadjes, kokosyoghurt, kokosdrink en maple syrup samen.
  2. Roer alles goed door elkaar en zet een nachtje in de koelkast.
  3. Doe voor de smoothie de bloemkool, notenpasta, banaan, kaneel en amandelmelk in een blender en meng tot een glad mengsel.
  4. Schep de Chia Pudding in een schaaltje en duw naar 1 kant.
  5. Schenk de smoothie er bij.
  6. Maak het ontbijtje af met een halve banaan, Chia Spice en wat extra notenpasta.

 

Geniet ervan!

 

Nog geen granola in huis? Hier kun je je  Oot Granola bestellen.

< Terug naar overzicht