Lamsrack met granola korst

< Terug naar overzicht

Lamsrack met granola korst

Out of the box met granola

Dit gerecht is lekker licht en makkelijk te bereiden. Je gebruikt Crunchy Nuts als basis voor een heerlijke korst met oosterse kruiden voor de lam.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 750 gram lamsrack
  • 100 gram Oot granola Crunchy nuts
  • 2 theelepels Ras El Hanout (Marokkaans kruidenmengsel)
  • zout en peper
  • mosterd

Recept

  • Verwarm de oven voor op 230 graden.
  • Snij het vlies en de vetrand weg van de lamsracks. En maak het bot schoon. Dit kun je zelf doen of laten doen door de slager.
  • Maal de granola semi fijn en meng met de Ras El Hanout, peper en zout.
  • Smeer het vlees in met mosterd, bestrooi met het granolamengsel en druk goed aan.
  • Bak het vlees ongeveer voor 25 minuten in de oven of tot hij mooi rosé is.

Lekker met parelcouscous en groenten van het seizoen. En een lekker dip van yoghurt en harissa.

 

Nog geen granola in huis? Hier kun je een  bestelling plaatsen.

< Terug naar overzicht