Appel-aardbeien crumble

< Terug naar overzicht

Appel-aardbeien crumble

Onze Oot Ambassadeur Salt & Orange maakte een overheerlijke zomerse appel-aardbeien
crumble met granola. Leuk om eens af te wisselen met de yoghurt of kwark en vooral heel
feestelijk om te serveren op tafel. Dit recept is een hoeveelheid voor 1 persoon en kan worden gegeten als ontbijt of als toetje.

 

Ingrediënten
– 1/4 appel
– 4 verse aardbeien
– 1 flinke eetlepel Oot Granola
– 1 eetlepel havermout
– 1 scheut honing
– 1 flinke theelepel bosbessenjam

 

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snij de appel en aardbeien in stukjes. Meng dit samen met je favoriete Oot granola, havermout en honing. Stort het mengsel in een hittebestendig bakje en smeer de bosbessenjam erover.

Zet het bakje een kwartier in de oven en top eventueel af met wat extra aardbeien als garnering.

Enjoy <3

 

P.s. Je kunt natuurlijk ook ander fruit gebruiken om deze crumble mee te maken.

< Terug naar overzicht