Frozen Yoghurt repen

< Terug naar overzicht

Frozen Yoghurt repen

Frozen Yoghurt repen, bedacht door onze eigen Oot Ambassadeur Inge van den Hout. Maak 1 keer een ovenschaal vol, snijd er mooie repen of stukjes van, bewaar ze vervolgens in de vriezer en je hebt voorlopig een lekker, fris, zomers én gezond tussendoortje op voorraad. Voor dit recept kun je je favoriete granola van Oot gebruiken.

 

Ingrediënten:
– 1 halve mango in blokjes
– 100 gram (bevroren) frambozen
– 400 gram yoghurt naar keuze
– 100 gram granola van Oot naar keuze
– een beetje citroenrasp
– een beetje kokosrasp

 

Pak een vierkante ovenschaal en bedek deze met huishoudfolie. Dit helpt je straks om de inhoud er makkelijker uit te halen. Meng de mango, frambozen, yoghurt en granola door elkaar en stort dit in de ovenschaal. Garneer (eventueel) met citroenrasp en kokosrasp.

Zet de schaal voor minstens 5 uur in de vriezer. Je kunt de schaal het best een hele nacht in de vriezer laten staan.

Wanneer de inhoud goed bevroren is, snijd je er repen of stukjes van. De frozen yoghurt repen kun je verpakken in zakjes of bakjes en in de vriezer bewaren, zodat je er op een later tijdstip van kunt genieten.

Nog geen granola in huis? Hier kun je je Oot granola bestellen.

< Terug naar overzicht