Granolarepen

< Terug naar overzicht

Granolarepen

Huisgemaakte granolarepen, bedacht door onze eigen Oot Ambassadeur Inge van den Hout. Maak 1 keer een ovenschaal vol en je hebt voorlopig iets lekker op voorraad. Voor dit recept kan een granola van Oot naar keuze gebruikt worden. Dit maakt het extra makkelijk om met je favoriete smaak aan de slag te gaan

Ingrediënten:
– 75 gram gepofte rijst
– 75 gram Oot granola naar keuze
– 50 gram geraspte kokos
– 2 eetlepels gesmolten kokosolie
– 175 gram notenpasta
– 100 gram honing

Smelt je kokosolie in een pannetje. Voeg de olie samen met de honing en notenpasta toe aan de kokos, gepofte rijst en granola. Meng de ingrediënten goed door elkaar.

Stort de massa in een met bakpapier bekleden ovenschaal.

Laat 30 minuten opstijven in de vriezer. Haal uit de vriezer en snijd in gewenste grootte.

Met dit recept heb je altijd iets lekkers op voorraad voor tussendoor.

< Terug naar overzicht