Granolakoekjes

< Terug naar overzicht

Granolakoekjes

Dit glutenvrije en veganistische recept is bedacht door onze eigen Oot ambassadeur SaltandOrange.

Ingrediënten:
– 200 gram Crunchy Nuts
– 50 gram kokosmeel
– 2 rijpe bananen
– 1 grote eetlepel pindakaas
– handje gedroogde cranberries

Benodigdheden:
– Oven

Koekjes:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden
2. Pureer de bananen en voeg hier de pindakaas aan toe
3. Voeg alle droge ingrediënten toe en mix tot een dik deeg
4. Maak hier ronde koekjes van
5. Bak de koekjes in ongeveer 15 minuten af, ze zijn klaar als de randjes goudbruin kleuren

Bewaaradvies:
Je kunt de koekjes op een droge plek tot 7 dagen bewaren.

P.s. De koekjes zijn na het bakken relatief droog. Als je ze wat zachter & natter wil, dan kun je een hele banaan extra toevoegen.

 

Vind je dit recept als ontbijt toch iets teveel werk maar wil je wel variëren?

Bekijk granola smaakcombinaties >

< Terug naar overzicht