PERZIK-BOEKWEIT SMOOTHIEBOWL

Alle blogs & recepten

ALGEMEEN, RECEPTEN

Perzik-boekweit smoothiebowl

Met dit recept maak je super makkelijk een lekker dikke, fruitige ontbijtbowl. Helemaal vegan en vult onwijs goed. En zo maak je ’em:

 

Ingrediënten

  • 50 gram boekweitkorrels
  • 25 gram walnoten
  • 25 gram cashewnoten
  • 100 gram perzik (diepvries)
  • 50 ml amandelmelk
  • 1 tl sinaasappelschil
  • Mespuntje vanille-extract (of vanille-aroma)
  • Snufje kaneel
  • Snufje kardemom
  • Snufje zout

 

Bereiding

  1. Doe de boekweitkorrels en de noten in twee aparte schaaltjes, zet onder water, dek af en laat een nachtje staan.
  2. Giet de volgende dag de boekweitkorrels en noten af.
  3. Doe de boekweitkorrels en de noten met de rest van de ingrediënten in de blender. Mix tot een egaal en romig geheel ontstaat.
  4. Maak de bowl af met Crunchy Nuts granola, vers fruit en wat geraspte sinaasappelschil.

 

Geniet ervan! 

Nog geen granola in huis?

Bestel nu
Perzik-boekweit smoothiebowl
Vorige Volgende