GEKARAMELISEERDE APPELS MET OOT BIRCHER MUESLI EN GRANOLA

Alle blogs & recepten

ALGEMEEN, RECEPTEN

Gekarameliseerde appels met Oot Bircher muesli en granola

Een simpel maar toch heel veelzijdig ontbijtje! Met Bircher muesli, gekarameliseerde appel, pindakaas en granola. Zo maak je hem:

 

Ingrediënten (voor 1 persoon)

Bircher muesli:

  • 50 gram Oot Classic Bircher muesli
  • 100 ml amandelmelk

Voor de gekarameliseerde appels:

  • 1 appel (in partjes gesneden)
  • 2 theelepels kokosbloesemsuiker
  • ½ theelepel kaneel
  • 1 eetlepel kokosolie

Toppings:

  • 1 eetlepel pindakaas (of andere notenpasta)
  • Oot Granola (bijv. Crunchy Nuts)

Bereidingswijze

  1. Meng 50 gram Classic Bircher muesli met 100 ml amandelmelk. Laat al roerend voor 10 minuten staan. Als je warme amandelmelk gebruikt laat de muesli dan voor 5-7 minuten staan.
  2. Snij de appel in partjes. Verwarm dan de kokosolie in een pannetje en voeg de kokosbloesemsuiker, kaneel en appel toe. Bak de appel totdat hij gekarameliseerd is.
  3. Voeg de gekarameliseerde appel, wat pindakaas (of notenpasta) en verse Oot Granola toe aan de Bircher muesli!

 

Geniet ervan!

Nog geen granola in huis? Je kunt hier verse Oot bestellen.

Bestel nu
Gekarameliseerde appels met Oot Bircher muesli en granola
Vorige Volgende